Skip to main content

Beste jobbie,

sinds enige jaren zijn we met het eventsteam bezig om onze portfolio aan diensten voor de VUB stelselmatig uit te breiden en te professionaliseren. Vorig jaar hebben we oa IDLOOM en de eventwallet succesvol gelanceerd, en nu is het tijd voor een volgende stap:

Vanaf dit jaar willen we onze samenwerking met jullie professionaliseren door te gaan samenwerken met Studer Agency, een specialist op het vlak van jobstudenten en flex-werkers.

We hebben hier achter de schermen hard aan gewerkt, hebben met de kickoff Etterbeek en de graduations ook al eens zitten testen hoe dit zou gaan, en met die lessons learned hebben we nu een werkend model uitgewerkt waar we jullie graag mee in willen nemen en jullie de voordelen van willen aantonen. Wat zal er verbeteren:

  • Gemakkelijker inschrijven via een app en geen student@work attest meer nodig
  • Op tijd je correcte contract met een duidelijke communicatiestroom
  • Reeds de week na je prestatie uitbetaling
  • Meer mogelijkheden op studentenjobs binnen en buiten de VUB

Omdat we jullie als huidige jobbies waarderen wat jullie reeds hebben gedaan en nog kunnen doen, willen we samen met Studer de werking uitleggen en luisteren naar vragen en/of opmerkingen.

Om het de moeite waard te maken om naar ons te komen luisteren zal Studer na de theoretische uitleg ook een meer praktisch gedeelte geven zodat je met veel waardevolle theoretische en praktische info naar huis kan.

We plannen 4 sessies in februari (eentje in de lesvrije week en drie in de week erna) om jullie persoonlijk (in groep) te spreken hierover. Je kan je vanaf hier nu voor inschrijven. Kan je op geen enkel moment, dan kan je dit ook aangeven en we kijken naar extra sessies. Tenslotte horen we ook graag van je als je niet langer geinteresseerd bent of niet langer als jobstudent kan werken.

Tegen einde februari 2024 zullen we volledig op de nieuwe werking overschakelen en zal deze Facebookgroep ook verdwijnen. Het is dus enorm belangrijk dat je iets van je laat horen, want anders verdwijn je einde februari uit de werking.

Voor alle vragen en/of opmerkingen kan je ondertussen terecht bij Kurt TILKIN op kurt.tilkin@vub.be

 

Details

Vrije Universiteit Brussel

VUB MarCom Marketing, Communicatie & Engagement, Pleinlaan 9 - 5de verdiep, Ixelles, Belgium

Pleinlaan 9
1050 Elsene Brussel
Belgiƫ

Gedetecteerde tijdzone